Tudorel Chesoi merită să fie consilier municipal. Iată de ce VIDEO

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Tudorel Chesoi merită să fie consilier municipal. Iată de ce

Tudorel Chesoi a bătut Constanța în lung și-n lat, de la începutul anului. Cunoaște bine tot orașul, inclusiv zonele din spatele blocurilor, pe care actuala administrația le-a ignorat, și are soluții pentru ele.Tudorel Chesoi vrea o Constanță frumoasă și poate să o facă. Candidează la funcția de primar al municipiului Constanța. Să fim realiști, șansele sunt minime. Dar are șanse foarte mari să ajungă consilier municipal, pe lista Alianței Național Țărăniste. Și merită să ajungă, pentru tot ce a făcut pentru Constanța în anii în care a fost consilier. Și, mai ales, pentru proiectele pe care le are.

Publicată de Constanta 100% pe Marţi, 22 septembrie 2020

Tudorel Chesoi a bătut Constanța în lung și-n lat, de la începutul anului. Cunoaște bine tot orașul, inclusiv zonele din spatele blocurilor, pe care actuala administrația le-a ignorat, și are soluții pentru ele.

Tudorel Chesoi vrea o Constanță frumoasă și poate să o facă. A stat de vorbă cu mii de oameni, le-a ascutat problemele, a găsit rezolvări împreună cu ei. Este omul care nu se dă în lături de la muncă, omul care a fost în stradă, în calitate de consilier local, garanție a faptului că o va face și după ce va fi ales.

Are și proiecte ample. Vrea și poate să reducă prețul gigacaloriei, prin renunțarea la actualul sistem centralizat de încălzire, ineficient, care pierde milioane de euro anual. Mafia din domeniu i se opune, dar noi îl putem susține. Sunt tineri dornici de muncă, tineri capabili care vor aduce un suflu nou în administrația locală.

Candidează la funcția de primar al municipiului Constanța. Să fim realiști, șansele sunt minime. Dar are șanse foarte mari să ajungă consilier municipal, pe lista Alianței Național Țărăniste. Și merită să ajungă, pentru tot ce a făcut pentru Constanța în anii în care a fost consilier.

Și, mai ales, pentru proiectele pe care le are.


Comandat de Partidul Alianța Național Țărănistă. Executat de Matca Inovation SRL – portal: www.ct100.ro. CUI mandatar financiar 21200539

Articole recente

Constanta-financiara-sigla-jpg
Mitshubishi
Teasing_Tucson Exclusiv Auto
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.