Tudorel Chesoi și Alianța Național Țărănistă, susținuți de constănțeni FOTO VIDEO FOTO

https://www.facebook.com/CT100.RO/videos/943622589492289

Tudorel Chesoi, candidat al Alianței Național Țărăniste la funcția de primar al municipiului Constanța, a vizitat duminică mai multe zone din oraș, alături de 26 membri ai echipei sale.

Au vizitat parcurile de la Far, de la Gară și de la Casa de Cultură (dacă acesta din urmă se mai poate numi parc). De la Gară până la Casa de Cultură au mers pe jos și au vorbit cu zeci, poate cu sute de persoane.

„Am fost plăcut surprins de reacția constănțenilor. Peste jumătate din cei cu care ne-am întâlnit au spus că ne susțin, că susțin proiectele noastre. Au pus întrebări despre ele. Le-am explicat, au înțeles”, a spus Tudorel Chesoi.

El și echipa sa au stat de vorbă cu toți cei care au dorit: pensionari, tineri, mămici, doctori, taximetriști, oameni din toate categoriile sociale.

Proiectele energie ieftină pentru Constanța și Constanța verde sunt apreciate de către cetățeni. De ani de zile administrația PSD a orașului este preocupată de salarizarea clientelei politice pe banii de le la RADET. Constanța trebuie să fie verde. Administrația PSD, este preocupată mai mult de valoarea imobiliară a terenurilor din oraș, uitând că zonele verzi înseamnă ozon, înseamnă sănătate!

Tudorel Chesoi și echipa Alianței Național Țărăniste vor continua acțiunile de acest gen, pe care le fac nu numai acum, în campanie electorală, ci de la începutul anului.

Comandat de Partidul Alianța Național Țărănistă. Executat de Matca Inovation SRL – portal: www.ct100.ro. CUI mandatar financiar 21200539


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Slujba de înhumare a lui Marian Iordache, oficiată pe 15 septembrie

lun sept. 14 , 2020
Slujba de înhumare a lui Marian Iordache, decedat ieri, la 59 de ani, după ce s-a înecat cu mâncare, va fi oficiată de către IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, mâine, 15. 09. 2020, la biserica „Sf. Petru și Pavel” din Medgidia (catedrala orașului). De la ora 8:00 ierarhul va săvârși Sf. […]
Marian Iordache

V-ar putea interesa și: