Tudorel Chesoi și Alianța Național Țărănistă, susținuți de constănțeni FOTO VIDEO FOTO

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Tudorel Chesoi, susținut de constănțeni

Tudorel #Chesoi, candidat al Alianței Național Țărăniste la funcția de #primar al municipiului #Constanța, a vizitat duminică mai multe zone din oraș, alături de 26 membri ai echipei sale.

Publicată de Constanta 100% pe Duminică, 13 septembrie 2020

Tudorel Chesoi, candidat al Alianței Național Țărăniste la funcția de primar al municipiului Constanța, a vizitat duminică mai multe zone din oraș, alături de 26 membri ai echipei sale.

Au vizitat parcurile de la Far, de la Gară și de la Casa de Cultură (dacă acesta din urmă se mai poate numi parc). De la Gară până la Casa de Cultură au mers pe jos și au vorbit cu zeci, poate cu sute de persoane.

„Am fost plăcut surprins de reacția constănțenilor. Peste jumătate din cei cu care ne-am întâlnit au spus că ne susțin, că susțin proiectele noastre. Au pus întrebări despre ele. Le-am explicat, au înțeles”, a spus Tudorel Chesoi.

El și echipa sa au stat de vorbă cu toți cei care au dorit: pensionari, tineri, mămici, doctori, taximetriști, oameni din toate categoriile sociale.

Proiectele energie ieftină pentru Constanța și Constanța verde sunt apreciate de către cetățeni. De ani de zile administrația PSD a orașului este preocupată de salarizarea clientelei politice pe banii de le la RADET. Constanța trebuie să fie verde. Administrația PSD, este preocupată mai mult de valoarea imobiliară a terenurilor din oraș, uitând că zonele verzi înseamnă ozon, înseamnă sănătate!

Tudorel Chesoi și echipa Alianței Național Țărăniste vor continua acțiunile de acest gen, pe care le fac nu numai acum, în campanie electorală, ci de la începutul anului.

Comandat de Partidul Alianța Național Țărănistă. Executat de Matca Inovation SRL – portal: www.ct100.ro. CUI mandatar financiar 21200539

Articole recente

Constanta-financiara-sigla-jpg
Mitshubishi
Teasing_Tucson Exclusiv Auto
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.