Tudorel Chesoi și proiectul celor o mie de băncuțe

Tudore Chesoi

Consilierul local Tudorel Chesoi salută inițiativa Primăriei Constanța, care a amplasat câteva băncuțe în oraș și în Mamaia, dar are și câteva obiecții.

Acesta spune că a depus, în calitate de consilier, un proiect de hotărâre prin care cere amplasarea a cel puțin 1.000 de băncuțe.

Tudorel Chesoi spune că autoritățile locale nu trebuie să se concentreze numai pe Mamaia, ci și pe cartierele orașului, nevoile locuitorilor de aici fiind cel puțin la fel de importante cu cele ale turiștilor.

În opinia sa, un proiect la fel de important este crearea de locuri de parcare în cartiere, nu numai în Mamaia.

”Primăria Constanța poate achiziționa sisteme moderne de parcare, supraetajate și automate, pe care să le amplaseze lângă blocuri, așa cum există, de cel puțin 7 ani, în București. Avantajul lor este că pe spațiul ocupat de două mașini se pot parca 24 de autoturisme. Prețul pentru un loc de parcare astfel creat ajunge la circa 500 de euro”, a subliniat Tudorel Chesoi.

 


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Nobel Oil deschide o stație de distribuție carburanți în Constanța

lun mai 16 , 2016
Nobel Oil Downstream, subsidiară a Nobel Oil Services (UK) Ltd, va deschide peste câteva zile cea de-a doua stație de distribuție carburanți în România. Noua unitate, a cărei construcție a durat 3 luni, este localizată în municipiul Constanța, pe Șoseaua Mangaliei, la nr. 154. La ceremonia oficială, care a avut […]

V-ar putea interesa și: