Turcescu vrea să dea Constanța pe Bruxelles. Băsescu, pe primul loc

robert turcescu

Robert Turcescu, parlamentar de Constanța din partea PMP, pare că s-a săturat de aerul sărat din orașul de la malul mării și vrea să ajungă la Bruxelles.

Spunem asta deoarece pe listele PMP pentru alegerile europarlamentare, Robert Turcescu, fostul jurnalist și pe (fostul sau actualul) colonel, ocupă locul al șaselea.

Poziția lui Robert Turcescu pe liste este și o palmă pe care conducerea centrală a partidului o dă actualei conduceri din Constanța, în speță președintelui Claudiu Palaz. Relațiile dintre Palaz și Turcescu au fost din ce în ce mai reci până când s-au transformat în adversitate. Turcescu și-a făcut chiar un sediu de parlamentar separat. S-a ajuns până la unele gesturi copilărești. După ce geamul de la sediul PMP Constanța a fost spart, ambii și-au asumat, public, postura de țintă, de parcă era important în ce poză a aruncat cu o piatră un constănțean bețiv sau nervos.

Turcescu s-a remarcat, în ultima vreme, prin comentarii extrem de acide la adresa USR și PMP, ceea ce i-a făcut pe unii comentatori să îi reproșeze că face jocul PSD.

Lista este deschisă de fostul președinte al României, Traian Băsescu. Acesta a așteptat până în ultima clipă să anunțe candidatura.

PMP speră că, prin candidatura lui Băsescu, partidul va urca sau chiar va trece pragul de 5% (majoritatea sondajelor dau acum PMP mult sub prag).

Partidul Mişcarea Populară a validat, marţi, în şedinţa Colegiului Naţional, lista cu candidaţii pentru Parlamentul European, alegeri care se vor desfăşura în luna mai.

Iată cine se află pe primele zece locuri:

1. Traian Băsescu – senator, preşedinte de onoare al PMP 
2. Eugen Tomac – profesor, deputat, preşedinte PMP
3. Ioana Constantin – consultant management şi comunicare, doctorand, secretar general adjunct al PMP
4. Marius Paşcan – lector universitar, deputat, preşedinte executiv al PMP
5. Simona Vlădica – lector universitar, doctor în psihologie, preşedinte PMP Călăraşi
6. Robert Turcescu – deputat PMP
7. Teodora Desagă –consilier parlamentar, consilier local oraş Bragadiru
8. Petru Movilă – deputat, vicepreşedinte PMP
9. Cătălina Bozianu – deputat, preşedinte al Organizaţiei de Femei a PMP
10. Cătălin Bulf – antreprenor, consilier judeţean, preşedinte PMP Argeş şi vicepreşedinte PMP la nivel naţional.

Alegerile europarlamentare vor avea loc pe 26 mai 2019.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Avarie RAJA pe strada Egretei din municipiul Constanța

Wed Mar 27 , 2019
Pentru remedierea unei avarii survenită la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 100 mm, de pe Aleea Egretei, din municipiul Constanţa, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile astăzi, 27 martie 2019, în intervalul orar 09,00 – 12,00.Vor fi afectaţi de lipsa apei consumatorii arondaţi punctului […]
raja