Turismul în Delta Dunării s-a prăbușit. Fostul șef al SRI Tulcea spune că este o destinație sigură

catalin tibuleac
Cătălin Țibuleac, actual președinte al AMDTDD, fost șef al SRI Tulcea

Numărul persoanelor care au vizitat Delta Dunării în primele cinci luni ale anului este cu circa 27% mai mic decât cel din aceeaşi perioadă a anului trecut, din cauza creşterii preţurilor şi a războiului din Ucraina, se arată într-un comunicat de presă remis marţi de Asociaţia de Management al Destinaţiei Turistice Delta Dunării (AMDTDD).

Astfel, dacă în primele cinci luni ale anului trecut în Deltă au fost 59.119 de turişti, în aceeaşi perioadă a acestui an numărul vizitatorilor a fost de 42.735, cu 27% mai puţini.

Preşedintele AMDTDD, Cătălin Ţibuleac, a precizat că „Delta Dunării este în prezent o destinaţie sigură, cu toate zvonurile alarmiste, fiind una dintre cele mai izolate, unice şi protejate zone turistice din România”.

Cătălin Țibuleac a fost șeful SRI Tulcea.

Anul trecut, Primăria Tulcea s-a retras din Asociația de Management a Destinației Turistice Delta Dunării, motivând că, timp de doi ani și jumătate, a plătit inutil peste 10.000 de euro.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Fotografie virală: cum a fost surprins un român în Thassos

Tue Jul 12 , 2022
O fotografie a unui român care a ajuns în insula Thassos din Grecia a devenit virală. În imagine se vede o persoană care are în mână un bidon de cinci litri în care cel mai probabil este vin. Poza este făcută pe o plajă unde se află și un beach […]