Turismul în Delta Dunării s-a prăbușit. Fostul șef al SRI Tulcea spune că este o destinație sigură

catalin tibuleac
Cătălin Țibuleac, actual președinte al AMDTDD, fost șef al SRI Tulcea

Numărul persoanelor care au vizitat Delta Dunării în primele cinci luni ale anului este cu circa 27% mai mic decât cel din aceeaşi perioadă a anului trecut, din cauza creşterii preţurilor şi a războiului din Ucraina, se arată într-un comunicat de presă remis marţi de Asociaţia de Management al Destinaţiei Turistice Delta Dunării (AMDTDD).

Astfel, dacă în primele cinci luni ale anului trecut în Deltă au fost 59.119 de turişti, în aceeaşi perioadă a acestui an numărul vizitatorilor a fost de 42.735, cu 27% mai puţini.

Preşedintele AMDTDD, Cătălin Ţibuleac, a precizat că „Delta Dunării este în prezent o destinaţie sigură, cu toate zvonurile alarmiste, fiind una dintre cele mai izolate, unice şi protejate zone turistice din România”.

Cătălin Țibuleac a fost șeful SRI Tulcea.

Anul trecut, Primăria Tulcea s-a retras din Asociația de Management a Destinației Turistice Delta Dunării, motivând că, timp de doi ani și jumătate, a plătit inutil peste 10.000 de euro.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Fotografie virală: cum a fost surprins un român în Thassos

mar iul. 12 , 2022
O fotografie a unui român care a ajuns în insula Thassos din Grecia a devenit virală. În imagine se vede o persoană care are în mână un bidon de cinci litri în care cel mai probabil este vin. Poza este făcută pe o plajă unde se află și un beach […]

V-ar putea interesa și: