Turiștii se reîntorc în Mamaia. Numărul de rezervări, în creștere cu 55%

default

Turiștii români au început să prefere sistemul de rezervări early booking, pentru a beneficia de vacanțe la mare cu prețuri mai reduse. Astfel, numărul rezervărilor în stațiunea Mamaia, pentru sezonul estival 2023, a crescut în ultimele două luni.

„Am analizat vânzările și avem o creștere a numărului de rezervări în stațiunea Mamaia, pentru sezonul estival 2023, față de anii trecuți. Statistica este realizată pentru perioada 01.10.2022 – 10.01.2023. Comparativ cu anul 2022, creșterea este de 55%, iar față de 2021, de 22%”, a afirmat Ștefan Necula, directorul agenției Litoralulromanesc.ro.

Scăderea taxelor pentru parcare în stațiunea Mamaia, dar și investițiile realizate de hotelieri i-au determinat pe turiști să își facă rezervări în sistem early booking pentru sezonul estival 2023.

Ofertele pentru înscrieri timpurii în stațiunea Mamaia asigură reduceri substanțiale la prețul de cazare, iar turiștii încă își pot achiziționa pachete turistice cu un discount de până la 50%.

„OPMCTA propune organizarea mai multor evenimente în extrasezon, pentru că doar așa vom reuși să atragem mai mulți turiști, atât în stațiunea Mamaia, cât și în orașul Constanța.”, au declarat reprezentanții conducerii organizației.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

„Pădurile din România nu sunt de vânzare!”

joi ian. 12 , 2023
Privatizarea și vânzarea pădurilor din fondul forestier proprietate publică a statului este un proiect care nu va avea sub nicio formă susținerea Partidului Social Democrat, a anunțat Cristina Dumitrache, deputat PSD de Constanța. Jalonul din PNRR care impune transformarea regiilor statului în societăți comerciale poate reprezenta un model de eficientizare […]

V-ar putea interesa și: