Turiștii și constănțenii se pot vaccina la Delfinariu

cmsn

Oricine dorește se poate imuniza în acest weekend (2 – 4 iulie) cu vaccinul Pfizer-BioNTech, precum și cu vaccinul Johnson& Johnson, fără programare, la Delfinariul din Constanța (Bulevardul Mamaia, nr. 255).

Programul este între orele 10:00-18:00.

Persoanele care doresc să se vaccineze, constănțeni sau turiști, trebuie doar să prezinte un document de identitate valabil (carte de identitate / pașaport).


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primarul PSD Maricel Cârjaliu nu înțelege sensul cuvintelor pe care le folosește

vin iul. 2 , 2021
Primarul din Agigea, Maricel Cîrjaliu, vicepreședinte PSD, nu înțelege sensul cuvintelor pe care folosește (cu emfază). Uitați-vă la imaginile de mai sus, pe care el însuși le-a postat, pe Facebook, în urmă cu ceva vreme. În ele, îi mustruluiește pe consilierii USR, despre care spune că sunt „persoane rău flamate”. […]
cristian maricel cirjaliu

V-ar putea interesa și: