Turkish Airlines a anulat majoritatea curselor de pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu

turkish airlines

Turkish Airlines anulează pe bandă rulantă cursele aeriene de pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu spre Istanbul.

După ce mai multe persoane au reclamat acest lucru, am verificat site-ul aeroportului. A anulat 13 curse din 18 de pe Aeroportul Kogălniceanu și am verificat zborurile din luna iulie.

În total, erau programate 18 zboruri de pe AIMK cu destinația Istanbul. 13 dintre acestea au fost anulate.

Pentru luna august, programul este normal, până în prezent nefiind anunțată nicio anulare.

Deși Turkish Airlines obișnuia să comunice cu presa locală, de data aceasta a păstrat tăcerea și nu a anunțat oficial motivele pentru aceste probleme.

Situația este cu atât mai ciudată cu cât, în martie 2022, compania anunța că suplimentează cursele aeriene pe ruta Constanţa – Istanbul, de la 2 la 4 zboruri, începând cu 28 martie 2022. În plus, după terminarea pandemiei, numărul călătorilor a explodat.

V-ar putea interesa și:

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Consilierii PSD și PNL au aprobat construirea a două blocuri de 15 etaje la intrare în Mamaia

Wed Jun 29 , 2022
În sedința de astăzi s-au mai aprobat două blocuri de 15 etaje la intrare în stațiunea Mamaia, lângă hotel Parc. „Este trist ce se întâmplă cu stațiunea Mamaia. Zona din vecinătatea plajei se sufocă sub betoane şi seamănă cu un cartier rezidenţial.”, a anunțat consilierul municipal Cătălin Iacob. „În staţiunea […]