Turkish Airlines creşte numărul de  zboruri de pe aeroportul Mihail Kogălniceanu, dar orele rămân la fel de proaste

Turkish Airlines creşte numărul de  zboruri de pe aeroportul Mihail Kogălniceanu, orele rămân la fel de proaste

Turkish Airlines suplimentează cursele aeriene pe ruta Constanţa – Istanbul, de la 2 la 4 zboruri, începând cu 28 martie 2022.

Zborurile către Istanbul vor fi operate în zilele de luni, miercuri, vineri şi duminică. Orele nu sunt însă nici pe departe cele mai convenabile. De pildă, de pe Constanța se zboară de la 21.50, miercuri și duminică, ceea ce înseamnă că aterizarea acolo va fi în jurul orei 00.00. Luni și vineri se decolează de la 09.25, o oră acceptabilă, ținând cont că aeroportul este aproape de Constanța. Plecările de pe aeroportul din Istanbul sunt la 08.20 sau 20.45. Dacă ținem cont că trebuie să ajungi cu cel puțin două ore mai devreme, dar și drumul până la aeroport, asta înseamnă un trezit dis de dimineață.

Turkish Airlines creşte numărul de  zboruri de pe aeroportul Mihail Kogălniceanu, orele rămân la fel de proaste

Dacă ne gândim că Istanbul este la 610 km de Constanța, adică circa 8 ore de condus (Cluj-Napoca e mai departe și se conduce mai mult), că vei plăti pe combustibil cam cât pe un bilet de avion, dar poți să ai 5 pasageri, și că poți pleca în orice zi vrei tu, dintr-o dată avionul nu mai pare o opțiune prea bună.

Este, însă, o opțiune pentru cei care folosesc Istanbul pe post de hub, pentru o altă destinație, și care nu mai vor să conducă până la Otopeni. Ora de plecare de pe Kogălniceanu este chiar bună în acest caz, pentru că puteți dormi pe timp de noapte. Și, dacă aveți bani, înțeleg că secțiunea de business class a Turkish Airlines e ceva ce merită cu prisosință încercat.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogea2 thoughts on “Turkish Airlines creşte numărul de  zboruri de pe aeroportul Mihail Kogălniceanu, dar orele rămân la fel de proaste

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Românii reciclează de 5 ori mai mult decât în urmă cu 14 ani, dar nu este suficient

Wed Mar 9 , 2022
Românii au devenit, în ultimii 14 ani, mult mai implicați în protejarea mediului înconjurător. Conform Raportului anual privind starea mediului în România, citat de Asociația RESPO DEEE, la nivelul anul 2019 s-au adunat din piață spre reciclare estimativ 100.000 tone de deșeuri de echipamente electrice și electronice (DEEE), comparativ cu […]
poluare-deseuri-echipamente-electrice-electronice-respo-deee-1