Turkish Airlines reia zborurile Constanța – Istanbul

turkish airlines

Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța anunță că, începând cu data de 28 martie 2021, se redeschid zborurile pe ruta Istanbul – Constanța – Istanbul, cursă operată de  compania aeriană Turkish Airlines.

Zborurile pe această rută se vor desfășura cu 2 frecvențe pe săptămână, în zilele de vineri și duminică, conform programului următor:

Orar de zbor vineri
Plecare Istanbul – 08:30
Sosire Constanța – 09:35/ Plecare – 10:25 
Sosire Istanbul – 11:35

Orar de zbor duminică
Plecare Istanbul – 20:30
Sosire Constanța – 21:35/ Plecare – 22:25 
Sosire Istanbul – 23:35

Durata călătoriei este de 1 oră și 5 minute. Biletele sunt disponibile pe site-ul companiei aeriene, https://www.turkishairlines.com/ și în agențiile partenere.

La decizia de a relua cursele pe aeroportul din Constanța, au contribuit atât solicitările transmise de pasageri cât și încrederea operatorului aerian în condițiile de siguranță și securitate asigurate de aeroport cu privire la sănătatea pasagerilor, a salariaților și a celorlalți colaboratori care desfășoară activități pe aeroport.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Judecătoarea Mirela Carapcea a murit la numai 48 de ani

Fri Feb 26 , 2021
Mirela Carapcea, de 48 de ani, judecătoare la Tribunalul Constanţa, s-a stins din viaţă după o luptă grea cu cancerul. “Adevărul” a prezentat povestea Mirelei care s-a luptat şi cu sistemul sanitar din România pentru o nouă şansă la viaţă. Mirela a dat în judecată Ministerul Sănătăţii şi Casa Naţională […]