Ucraina de est, precum Coreea de Nord?

Ucraina de est, precum Coreea de Nord?

Rusia ar putea vrea să împartă Ucraina după modelul coreean, estimează duminică un oficial de la Ministerul ucrainean al Apărării, relatează AFP.

„După ce a eşuat să cucerească Kievul şi să răstoarne (de la putere) Guvernul ucrainean, (preşedintele rus Vladimir) Putin îşi schimbă orientarea operaţională” şi se concentrează asupra ”sudului şi estului” ţării, apreciază într-o postare pe Facebook Kirilo Budanov, şeful serviciilor militare ucrainene de informaţii.

„Există motive să credem că (Putin) ar putea impune o linie de separare între regiunile ocupate şi neocupate în ţara noatră, o tentativă de a crea Corei de Sud şi Corei de Nord în Ucraina”, apreciază el.

Şeful spionajului militar ucrainean face aceste declaraţii după ce Comandamentul Militar rus a creat o surpriză vineri, când a anunţat „concentrarea greului efortului asupra obiectivului principal, al eliberării Donbasului”.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Felicia Ovanesian, city manager al Constanței, mesaj ironic la adresa protestatarilor

Sun Mar 27 , 2022
Felicita Ovanesian, numită de Vergil Chițac city manager al municipiului Constanța, a transmis pe pagina sa de Facebook un mesaj ironic la adresa celor care au ieșit în stradă pentru a protesta că Spitalul de Boli Infecțioase este în continuare închis. Ovanesian a postat o poză de la protest în […]