Ucraina și Rusia încep negocierile luni dimineață

Ucraina și Rusia încep negocierile luni dimineață

Negocierile dintre Ucraina și Rusia vor avea loc luni, a spus viceministrul de Interne al Ucrainei, Evgeny Yenin, citat de CNN. Acesta a declarat că discuțiile dintre delegațiile ruse și ucrainene vor avea loc luni dimineață, ora locală.

Biroul președintelui Volodimir Zelenski a declarat că președintele Belarus Aleksander Lukașenko l-a sunat pe președintele ucrainean duminică devreme.

„Politicienii au convenit ca delegația ucraineană să se întâlnească cu delegația rusă fără condiții prealabile la granița ucraineană-belarusă, lângă râul Pripyat”, a spus biroul său.

„Aleksander Lukașenko și-a asumat responsabilitatea de a se asigura că toate avioanele, elicopterele și rachetele staționate pe teritoriul belarus vor rămâne la sol în timpul călătoriei, întâlnirii și întoarcerii delegației ucrainene”, a continuat biroul.

Recomandări:

Avertismentul britanicilor: conflictul din Ucraina ar putea „mai mulți ani”

Germania alocă sume imense pentru a-și moderniza armata


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ministru de externe: „Dacă Rusia va folosi arme nucleare, va fi o catastrofă pentru lume, dar nu ne va distruge!”

Dum feb. 27 , 2022
Ministrul de externe ucrainean Dmytro Kuleba (foto) a declarat că dacă Rusia folosește arme nucleare împotriva Ucrainei, va fi o „catastrofă pentru lume”, titrează BBC News. „Dar nu ne va distruge”, a susținut el. Comentariul său a venit după ce președintele rus Vladimir Putin a ordonat armatei ruse să-și pună […]
Dmytro-Kuleba

V-ar putea interesa și: