Ucrainenii din Constanța vor protesta, din nou, împotriva războiului. Primăria nu a aprobat ca marșul să treacă prin fața instituției

Ucrainenii din Constanța vor protesta, din nou, împotriva războiului

Sâmbătă 15 Octombrie ora 15.00 va avea loc la Constanța un protest împotriva crimelor de război ale Rusiei în Ucraina.

Inițiatorii marșului de protest sunt cetățeni ai Ucrainei din orașele Odessa, Herson, Nikolaev, Kiev, Harkov, Dnepr care sunt nevoiți să caute protecție temporară în România.

Protestul va începe la ora 15.00 la Monumentul Victoriei din Parcul Primăriei (coordonatele GPS https://goo.gl/maps/vJqBeYaga8dcdtat9).

Aici persoanele desemnate de organizatori vor oferi declarații jurnaliștilor prezenți, apoi se va pleca spre Consulatul General al Federaţiei Ruse unde protestul va continua.

„De aceasta data nu s-a mai aprobat traseul prin fata Primăriei. Se va merge de la Statuie pe lângă Teatrul Fantasio la Consulat și înapoi. Partea buna este ca se va închide Mihai Viteazul cu excepția autobuzelor CT BUS. A trebuit sa se plătească și o taxă la Confort Urban.”, au anunțat organizatorii.

Taxa plătită către Confort Urban este de 180 de lei. Confort Urban este o societate comercială aflată în subordinea Consiliului Municipal Constanța.

Protestul este autorizat de Primăria Constanța, Poliția Municipiului Constanța, Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța și Gruparea de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanța.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Alianța Franceză Constanța vă invită la întâlnirea cu scriitorul Hervé Bellec

vin oct. 14 , 2022
Alianța Franceză Constanța derulează în săptămâna 17-21 octombrie 2022 o serie de manifestări culturale prilejuite de sosirea la Constanța a scriitorului francez Hervé Bellec. Cu aceasta ocazie  sunt invitați să participe la activități toți iubitorii de literatură franceză. Astfel, luni, 17 octombrie, ora 14.00, la sediul Alianței Franceze Constanța (str. […]

V-ar putea interesa și: