Ucrainenii luptă ca niște eroi. Armata rusă este ținută în șah

Secretarul de stat britanic pentru forțele armate a declarat sâmbătă că Rusia nu și-a îndeplinit niciunul din obiectivele majore, iar rezistența forțelor ucrainene este „extraordinară”, potrivit Reuters și Guardian. James Heappey a adăugat că nu crede afirmațiile Rusiei privind cucerirea orașului Melitopol.

„Toate obiectivele Rusiei din prima zi… și chiar și Melitopol, pe care rușii pretind că l-au cucerit, dar nu vedem nimic care să confirme acest lucru, sunt încă în mâinile ucrainenilor”, a spus Heappey pentru radio BBC.

„Rezistența ucraineană la avansul rusesc pare extraordinară. Toate obiectivele Rusiei din prima zi: Harkov, Kherson , Mariupol, Sumy și chiar Melitopol, pe care rușii pretind că l-au luat, dar noi nu vedem nimic în acest sens, sunt încă toate în mâinile ucrainenilor.

Luptele de la periferia Kievului din timpul nopții, înțelegem că sunt doar forțe speciale rusești spetsnaz și echipe mici de parașutiști.

Realitatea este că toate coloanele de blindate care coboară din Belarus și din nord pentru a înconjura Kievul sunt încă departe, pentru că au fost ținute la distanță de această incredibilă rezistență ucraineană.”

Sursă foto: IndiaToday

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Andrei, un soldat ucrainean de origine română a murit în război. Lasă în urmă o soție însărcinată și o fetiță

Sat Feb 26 , 2022
Cel puțin 18 persoane au fost ucise, joi, într-un atac desfășurat de trupele ruse la o unitate militară din Odesa. Potrivit site-ului ucrainean unian.net, 8 bărbați și 10 femei au murit. Printre victime s-a numărat și Andrei Dumbrava, un soldat ucrainean de origine română. Militarul avea 32 de ani și era tatăl […]