UDTTMR organizează o nouă ediție a Festivalului Portului, Dansului și Cântecului Popular Turco – Tătar

Uniunea Democrată a Tătarilor Turco – Musulmani din România organizează sâmbătă, 7 septembrie, începând cu ora 18,00, cea de-a XXV-a ediție a Festivalului Portului, Dansului și Cântecului Popular Turco – Tătar.

Manifestarea, care va avea loc la Centrul Comercial „VIVO!” – Constanța, va reuni ansambluri ale Uniunii Democrate a Tătarilor Turco – Musulmani din România, care vor pune în valoare frumusețea și bogăția folclorului tătăresc, dar, așa cum și-a obișnuit spectatorii an de an, va fi și un bun prilej de promovare a multiculturalității dobrogene și a modelului de conviețuire interetnică.

Astfel, alături de ansamblurile UDTTMR, pe scenă vor evolua și ansamblul de dansuri populare românești „Luminițe dobrogene” și ansamblurile Uniunii Democrate Turce din România, Uniunii Armenilor din România – organizația Constanța și Comunității Elene „Elpis” Constanța.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Fregata „Regele Ferdinand” împlinește 15 ani în serviciul României

joi sept. 5 , 2019
Fregata „Regele Ferdinand”, nava militară, care a înscris cele mai multe premiere în istoria post-decembristă a Forțelor Naval Române, împlinește luni, 9 septembrie, 15 ani de la arborarea pentru prima dată, a drapelului național la bordul său. Fregata „Regele Ferdinand”, cu număr de bordaj F-221, a parcurs într-un deceniu și […]

V-ar putea interesa și: