UDTTMR a strâns fonduri pentru copiii instituționalizați

UDTTMR a participat și la ediția de anul acesta a Târgului de binefacere „Să dăruim împreună”

UDTTMR a participat și la ediția de anul acesta a Târgului de binefacere „Să dăruim împreună”, uniunea fiind reprezentată de Organizația de Femei și Ansamblul „Karadeniz”, acesta din urmă susținând un moment artistic. Pentru acest eveniment, membrele comunității tătare au pregătit numeroase preparate tradiționale pe care le-au vândut. Banii încasați din vânzare, dar și donațiile care s-au strâns la standul UDTTMR vor fi folosiți pentru ajutorarea copiilor instituționalizați de la Centrul de Plasament „Delfinul” din Agigea. Târgul de binefacere „Să dăruim împreună” care a avut loc luni, 1 iunie, a devenit o tradiție, evenimentul reunind consulatele din Constanța, cele două uniuni ale tătarilor și turcilor, dar și oamenii de afaceri turci. Și anul acesta, UDTTMR a răspuns invitației Consulatului General al Republicii Turcia la Constanța și Instituției Prefectului Județului Constanța, implicându-se în buna desfășurare a evenimentului.

Membrele Organizației de Femei a UDTTMR au strâns suma de 5.068 lei, bani care au fost predați imediat după încheierea evenimentului reprezentanților Consulatului General al Republicii Turcia la Constanța.

Prima ediție a Târgului de binefacere „Să dăruim împreună” a avut loc în anul 2006, UDTTMR participând la toate edițiile organizate până în prezent.
Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

România vs SUA. Comparație inedită a economiștilor

mar iun. 2 , 2015
Washington Post a publicat o hartă în care fiecare stat component al SUA este comparat, ca putere economică, unei țări de pe glob. Harta a fost realizată de către Mark Perry, un economist american care deține blogul Carpe Diem. Pe această hartă apare și România, care este comparabilă, din punct […]

V-ar putea interesa și: