UEFA: finala Champions League nu se va mai juca în Rusia

UEFA și-a mutat meciul emblematic de fotbal, finala Ligii Campionilor, de la Sankt Petersburg la Paris, a anunțat vineri.

Decizia de a muta jocul din Rusia a fost luată vineri dimineață la o ședință extraordinară a Comitetului Executiv al UEFA, în urma deciziei Rusiei de a invada Ucraina.

„UEFA împărtășește preocuparea semnificativă a comunității internaționale pentru situația de securitate care se dezvoltă în Europa și condamnă ferm invazia militară rusă în curs de desfășurare în Ucraina.

În calitate de organism de conducere al fotbalului european, UEFA lucrează neîncetat pentru a dezvolta și promova fotbalul conform valorilor europene comune, cum ar fi pacea și respectarea drepturilor omului, în spiritul olimpic. Rămânem hotărâți în solidaritatea noastră cu comunitatea fotbalului din Ucraina și suntem gata să întindem mâna poporului ucrainean.

Ne confruntăm cu această situație cu maximă seriozitate și urgență. Deciziile vor fi luate în cadrul Comitetul Executiv al UEFA și vor fi anunțate mâine, 25 februarie 2022″, spunea ieri UEFA.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sindicaliștii CT BUS: „Suntem nevoiți să îndurăm încă cel puțin o lună felul în care înțelege administrația Chițac să „administreze” lecțiile oamenilor care au avut curajul să își strige nevoile în frig și ploaie”

vin feb. 25 , 2022
Sindicatul Liber Transport Comun Constanta a transmis, printr-un comunicat de presă. „profunda dezamagire fata de amanarea nejustificata a apobarii bugetului societatii CTBUS SA Constanta.” „Se pare ca, razbunarea domnului Primar, este necrutatoare fata de omanenii care asteapta cresterile salariale negociate inca din toamna anului trecut. Fata in fata cu inflatia […]
protest-CT-BUS

V-ar putea interesa și: