UGIR Constanța cere ca beach barurile să poată fi deschise până la ora 24.00

UGIR Constanța formulat mai multe amendamente și observații la „REGULAMENTUL PRIVIND ORGANIZAREA ȘI DESFĂȘURAREA ACTIVITĂȚILOR COMERCIALE ȘI A SERVICIILOR DE PIAȚĂ ÎN MUNICIPIUL CONSTANȚA”, pe care le-a predat primăriei.

Uniunea, condusă la nivel local de Mircea Titus Dobre, liderul Pro România, nu este de acord cu închiderea beach barurilor la ora 20.00.

„Solicităm extinderea programului până la ora 24 deoarece nu credem că este corect ca toți turiștii trebuie să se înghesuie în cluburi iar ținând cont de actualul context pandemic, de suprafața foarte mare a plajei și a exemplelor de bune practici din țări precum Grecia, Spania, Croația etc considerăm că este de bun augur ca turiștii/constănțenii, indiferent de vârstă, să poată sta pe plajă având la dispoziție muzică și băuturi pentru toate vârstele.”, au transmis aceștia primăriei.

De asemenea, propune, printre altele, ca printre culorile care pot fi folosite pentru elementele de umbrire a teraselor să se regăsească și albastru, specific marin, mai degrabă decât wenge.

Uniunea Generală a Industriașilor din România, confederație patronală reprezentativă la nivel național, conform sentinței civile nr. 6RZ/06.06.2018 și încheiere CA București din 14.12.2018, consideră dialogul social un instrument de bază pentru comunicarea cu autoritățile naționale și locale pentru implementarea programelor de dezvoltare națională și locală.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Programul de distribuire a pubelelor galbene în Constanța

vin apr. 16 , 2021
În perioada 19.04 – 23.04.2021, Polaris M Holding – CONSTANȚA va distribui pubele galbene, pentru colectarea separată a deșeurilor, potrivit următorului program: LUNI – 19.04- strada I.G.Duca, strada Tudor Vladimirescu; MARȚI – 20.04 – strada Dacia, strada Dimitrie Bolintineanu, strada Sabinelor; MIERCURI – 21.04 – strada Atelierelor, strada Avram Iancu, […]
polaris pubele galbene

V-ar putea interesa și: