UGIR Constanța cere ca beach barurile să poată fi deschise până la ora 24.00

UGIR Constanța formulat mai multe amendamente și observații la „REGULAMENTUL PRIVIND ORGANIZAREA ȘI DESFĂȘURAREA ACTIVITĂȚILOR COMERCIALE ȘI A SERVICIILOR DE PIAȚĂ ÎN MUNICIPIUL CONSTANȚA”, pe care le-a predat primăriei.

Uniunea, condusă la nivel local de Mircea Titus Dobre, liderul Pro România, nu este de acord cu închiderea beach barurilor la ora 20.00.

„Solicităm extinderea programului până la ora 24 deoarece nu credem că este corect ca toți turiștii trebuie să se înghesuie în cluburi iar ținând cont de actualul context pandemic, de suprafața foarte mare a plajei și a exemplelor de bune practici din țări precum Grecia, Spania, Croația etc considerăm că este de bun augur ca turiștii/constănțenii, indiferent de vârstă, să poată sta pe plajă având la dispoziție muzică și băuturi pentru toate vârstele.”, au transmis aceștia primăriei.

De asemenea, propune, printre altele, ca printre culorile care pot fi folosite pentru elementele de umbrire a teraselor să se regăsească și albastru, specific marin, mai degrabă decât wenge.

Uniunea Generală a Industriașilor din România, confederație patronală reprezentativă la nivel național, conform sentinței civile nr. 6RZ/06.06.2018 și încheiere CA București din 14.12.2018, consideră dialogul social un instrument de bază pentru comunicarea cu autoritățile naționale și locale pentru implementarea programelor de dezvoltare națională și locală.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Programul de distribuire a pubelelor galbene în Constanța

Fri Apr 16 , 2021
În perioada 19.04 – 23.04.2021, Polaris M Holding – CONSTANȚA va distribui pubele galbene, pentru colectarea separată a deșeurilor, potrivit următorului program: LUNI – 19.04- strada I.G.Duca, strada Tudor Vladimirescu; MARȚI – 20.04 – strada Dacia, strada Dimitrie Bolintineanu, strada Sabinelor; MIERCURI – 21.04 – strada Atelierelor, strada Avram Iancu, […]
polaris pubele galbene

V-ar putea interesa și: