Ultima zi de emisie pentru DIGI 24 Constanța

RCS a solicitat retragerea licenței pentru DIGI 24 Constanța și celelalte stații regionale, iar Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat solicitarea.

Digi24 avea opt licențe regionale în Brașov, Constanța, Cluj-Napoca, Craiova, Galați, Iași, Oradea și Timișoara, pe care le primise de la CNA în februarie 2012.

Din informațiile Paginademedia.ro, posturile își vor înceta emisia începând de mâine. 

Amintim că Digi24 a luat decizia de a închide stațiile locale din țară, la începutul lunii februarie. De asemenea, postul compania a încheiat colaborarea cu mai mulți angajați ai postului, printre care și nume sonore, de pe TV, printre care Tudor Mușat și Adriana Nedelea.

„Digi | RCS & RDS demarează un proiect de eficientizare a activităților din trustul media Digi | RCS & RDS va derula, începând cu luna februarie, un proiect de eficientizare a activităților din trustul media (în special în televiziune), constând în extinderea rețelei de corespondenți locali din țară și în consolidarea redacției centrale a postului Digi 24. Totodată, pentru a optimiza utilizarea resurselor în divizia media, compania va demara procedurile privind renunțarea la licențele audiovizuale ale studiourilor regionale și va crește nivelul de dotare a echipelor de corespondenți. În ultimii ani, piața media și comportamentul de consum al publicului telespectator s-au modificat semnificativ, o parte din public migrând spre conținuturile difuzate online sau multi-platformă”, au precizat reprezentanții RCS, printr-un comunicat de presă.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

PESTE O TONĂ DE DROGURI DE MARE RISC, CAPTURATĂ DE POLIȚIȘTI

mar mart. 26 , 2019
Polițiștii de la combaterea criminalitătii organizate din București, Constanța și Tulcea, sub coodonarea D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, investighează mai multe persoane implicate într-un caz complex de trafic de droguri de mare risc. Peste o  tonă de cocaină a fost indisponibilizată, a anunțat instituția, printr-un comunicat de presă remis în data […]

V-ar putea interesa și: