Ultimele cuvinte ale militarilor ucraineni de pe Insula Șerpilor: „Go f…ck yourself”

Treisprezece poliţişti de frontieră au murit apărând Insula Şerpilor, din Marea Neagră, relatează presa ucraineană, citând Poliţia de Frontieră. Insula, cel mai sudic punct al Ucrainei a fost capturată de forţele ruseşti.

Preşedintele Vladimir Zelenski a anunţat că cei 13 vor primi postmortem distincţia de Erou al Ucrainei.

Pe rețelele sociale circulă secvența audio care surprinde somațiile formulate de marina militară rusă la adresa soldaților de pe Insula Șerpilor și răspunsul acestora, înainte de a fi bombardați.

Rușii au trimis două nave de război, „Moscova” și „Vasilii Bikov”, împotriva micii garnizoane ucrainene de pe insulă.

„Suntem o navă rusă de război. Vă sugerăm să depuneți armele și să vă predați, pentru a evita vărsarea de sânge și victimele inutile. Altfel, veți fi bombardați. Ne-ați auzit?”, se aude somația rușilor, repetată de două ori.

Răspunsul ucrainenilor, înainte de a fi uciși, a fost: „Navă de război rusă, go fuck yourself”.

@ct100.ro

Ultimele cuvinte ale militarilor de pe Insula Șerpilor: „Go f..ck yourself”

♬ original sound – CT100.ro

Insula Şerpilor, de 0,17 kilometri pătraţi, este clasificată drept „stâncă” în sensul Convenţiei de la Montego Bay privind Dreptul Mării, din cauza lipsei de surse proprii de apă potabilă. Insula este situată la 45 de km de ţărmul României în dreptul golfului Musura.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ministrul de externe al Franței: Putin vrea să șteargă Ucraina de pe harta lumii

vin feb. 25 , 2022
Președintele rus Vladimir Putin a decis să „scoată Ucraina de pe harta națiunilor”, a declarat vineri ministrul francez de externe Jean-Yves Le Drian, citat de CNN. Ca replică, ministrul a declarat pentru postul de radio France Inter că sancțiunile europene anunțate în ultimele 24 de ore sunt menite să „asfixieze […]
vladimir putin

V-ar putea interesa și: