Ultimul mesaj al doctorului Victor Loghin

dr. victor loghin

Decesul doctorului Victor Loghin a înmărmurit Constanța.

Mii de mesaje de condoleanțe au curs pentru un om care nu numai a vindecat pe mulți dintre noi, ci le-a schimbat destinele.

Am răsfoit pagina sa de Facebook, unde împărtășea gânduri cu prietenii.

Ultimul său mesaj este răscolitor, dacă îl privim cu ochii de acum.

„Dragi prieteni, va multumesc pentru urarile facute cu ocazia Pastilor si va doresc insutit. Eu am lipsit motivat o vreme, dar promit sa nu mai fac! Sanatate tuturor!”


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Constanța, orașul în care politicienii tac selectiv, ONG-urile suferă de orbul găinii și interesele financiare sunt deasupra a tot și toate

lun mai 11 , 2020
Primele mișcări de trupe încep de dimineață. Mașini de mare tonaj care materiale de construcții, muncitorii bat, ciocăne, își strigă colegii. O zarvă specifică unui șantier. Un șantier pe care se ridică două blocuri, unul de 9 etaje, unul de 6. Două blocuri care se ridică în mijlocul unui cartier […]

V-ar putea interesa și: