UMC organizează cursuri de pregătire la matematică pentru elevii claselor a XII-a

Universitatea Maritimă din Constanța

Universitatea Maritimă din Constanța anunță începerea cursurilor de pregătire intensivă la Matematică (algebră și analiză matematică) pentru elevii claselor a XII-a, în perioada 02.03.2020 – 15.05.2020.

Modulul complet de pregătire constă în 20 de ședințe care vor avea loc la sediul universității, str. Mircea cel Bătrân nr. 104, conform unui program convenit cu elevii participanți și pe baza unui contract încheiat cu universitatea.

Examenul de admitere pentru ocuparea locurilor la forma de învățământ cu frecvență fără taxă se va desfășura la data de 16 iulie 2020.

„Pentru a sprijini tinerii care doresc să devină studenți ai Universității Maritime din Constanța, cadrele didactice universitare vor explica și rezolva probleme semnificative din culegerea “Matematică – Ghid de pregătire pentru admiterea în Universitatea Maritimă din Constanța” – 2019, elaborată de Departamentul de Științe Fundamentale. În plus, elevii participanți vor afla mai multe detalii despre oferta educațională a universității, pot vizita simulatoarele și laboratoarele, sălile în care vor fi pregătiți, luând contact în mod direct  cu studenții și cadrele didactice.”, a declara Cornel Panait, rectorul UMC.

Înscrierile se fac la sediul Universității Maritime din Constanța, str. Mircea cel Bătrân nr. 104, parter, birou Rectorat, iar informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0241/664740 sau la adresa de email info@cmu-edu.eu.
 


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primăria Constanța roagă pietonii să nu treacă pe lângă copaci și șoferii să nu folosească mașinile în noaptea acesta

mie feb. 5 , 2020
De astăzi, de la ora 17:00 și până mâine la ora 08:00, municipiul Constanța se află sub cod portocaliu de  vreme severă. Se vor semnala intensificări susținute ale vântului, va ninge viscolit determinând scăderea vizibilității. Primăria Constanța roagă șoferii să nu folosească mașinile în noaptea acesta. Joi, 06 februarie, în […]

V-ar putea interesa și: