Un aeroport din România nu a avut niciun pasager în luna ianuarie

Fotografie cu rol ilustrativ

Unul din cele 16 aeroporturi mari din România nu a avut niciun pasager în luna ianuarie 2023. Este vorba despre cel din Tulcea.

Potrivit datelor furnizate de Asociația Aeroporturilor din România, cei mai mulți pasageri s-au înregistrat pe Otopeni – 1.034.389. Pe podium se mai situează Cluj – 200.655 pasageri și Iași – 120.559.

Aeroportul Mihail Kogălniceanu este pe locul 11, cu 5.783 de pasageri.

Potrivit sursei citate, numărul total al pasagerilor care au tranzitat aeroporturile din România în luna ianuarie a acestui an a fost de 1.666.770 – cu 7,85% mai mare decât cifrele înregistrate înainte de pandemie (luna ianuarie 2019).

V-ar putea interesa și:

Sezonul estival 2022 a fost, oficial, mai prost decât cel din 2021

https://constantafinanciara.ro/aeroportul-international-mihail-kogalniceanu-va-fi-extins/

Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

România va depăși Marea Britanie în ceea ce privește nivelul de trai, crede un lider politic de acolo

mar feb. 28 , 2023
Partidul Laburist din Marea Britanie, care se află în opoziţie, a publicat o analiză care arată că nivelul de trai din Marea Britanie ar putea rămâne în urma celui din Polonia până în 2030 şi, în cele din urmă, al Ungariei şi al României, dacă nu se fac schimbări majore […]

V-ar putea interesa și: