Un afgan și un turc au vrut să intre ilegal în România

Afganul era ascuns pe osia acestei remorci

În data de 03.04.2022, s-a prezentat la controlul de frontieră un cetățean din Republica Moldova, care conducea un autocamion cu semiremorcă, încărcat, conform documentelor, cu marfă din Turcia pentru R. Moldova.

În urma verificărilor efectuate de polițiștii de frontieră români, împreună cu polițiștii de frontieră bulgari, a fost descoperit ascuns, pe osia semiremorcii, un bărbat, cetățean străin. În urma verificărilor, lucrătorii noştri au stabilit că cel în cauză este cetățean din Afganistan, în vârstă de 18 ani.

De asemenea, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontiera Ostrov, în cadrul unei acțiuni pe linia prevenirii și combaterii migrației ilegale, au depistat un bărbat, cetățean turc, în vârstă de 47 de ani, care a trecut ilegal frontiera de stat dintre Bulgaria și România, prin ocolirea Punctului de Trecere a Frontierei Ostrov.

Ca urmare a celor constatate, persoanele au fost preluate, în baza Acordului de readmisie între România și Republica Bulgaria, de către autoritățile de frontieră din Bulgaria, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mii de piese auto susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de 1 milion de lei, depistate în Portul Constanța

lun apr. 4 , 2022
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu inspectori vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța – Sud Agigea au descoperit în Portul Constanţa, într-un container sosit din China, 2520 accesorii și piese auto, bunuri susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unor mărci cunoscute. […]

V-ar putea interesa și: