Un aparat de radiologie de 223.000 de dolari zace nefolosit în Năvodari de aproape un an

Aparatul de radiologie din Năvodari a fost adus în ianuarie 2022, dar nu este încă folosit. Foto: Facebook/Florin Chelaru

Un aparat de radiologie care a costat aproape un sfert de milion de dolari zace nefolosit în orașul Năvodari, deși pacienții au mare nevoie de el.

Primarul din localitate, Florin Chelaru, PSD, a declarat că orașul are „cel mai modern aparat de radiologie”, care a fost adus la Centrul de Sănătate Năvodari cu ajutorul Rompetrol, după ce aparatul vechi a rămas fără licență de funcționare. Investiția totală s-a ridicat la 223.000 de dolari.

„Noul aparat de radiologie marca Siemens a fost montat de o echipă din Germania încă de la finele lunii ianuarie 2022. De atunci și până acum, aparatul nu a putut fi exploatat deoarece este un dispozitiv medical care are nevoie de autorizări speciale și complexe, formalități în care sunt implicați mai mulți factori decizionali, inclusiv la nivel național.”, a mai spus primarul Florin Chelaru.

Acesta le-a promis locuitorilor că va reveni cu vești despre acest subiect pe pagina sa de Facebook.

V-ar putea interesa și: Aurelian Dumitrașcu, viceprimar: Năvodari va avea anul acesta târg de Crăciun și patinoar VIDEO


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Protecția Consumatorilor a propus închiderea DEFINITIVĂ a restaurantului Delfinul

sâm nov. 19 , 2022
Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor a fost anunțat printr-un apel telefonic despre faptul că restaurantul Delfinul din Constanța, care fusese oprit temporar de la prestarea de servicii pana la remedierea deficiențelor constatate, funcționează bine mersi. O echipa de comisari din cadrul CJPC Constanta, s-a deplasat in vederea verificarii remedierii deficientelor […]
restaurant delfinul

V-ar putea interesa și: