Un aparat de radiologie de 223.000 de dolari zace nefolosit în Năvodari de aproape un an

Aparatul de radiologie din Năvodari a fost adus în ianuarie 2022, dar nu este încă folosit. Foto: Facebook/Florin Chelaru

Un aparat de radiologie care a costat aproape un sfert de milion de dolari zace nefolosit în orașul Năvodari, deși pacienții au mare nevoie de el.

Primarul din localitate, Florin Chelaru, PSD, a declarat că orașul are „cel mai modern aparat de radiologie”, care a fost adus la Centrul de Sănătate Năvodari cu ajutorul Rompetrol, după ce aparatul vechi a rămas fără licență de funcționare. Investiția totală s-a ridicat la 223.000 de dolari.

„Noul aparat de radiologie marca Siemens a fost montat de o echipă din Germania încă de la finele lunii ianuarie 2022. De atunci și până acum, aparatul nu a putut fi exploatat deoarece este un dispozitiv medical care are nevoie de autorizări speciale și complexe, formalități în care sunt implicați mai mulți factori decizionali, inclusiv la nivel național.”, a mai spus primarul Florin Chelaru.

Acesta le-a promis locuitorilor că va reveni cu vești despre acest subiect pe pagina sa de Facebook.

V-ar putea interesa și: Aurelian Dumitrașcu, viceprimar: Năvodari va avea anul acesta târg de Crăciun și patinoar VIDEO

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Protecția Consumatorilor a propus închiderea DEFINITIVĂ a restaurantului Delfinul

Sat Nov 19 , 2022
Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor a fost anunțat printr-un apel telefonic despre faptul că restaurantul Delfinul din Constanța, care fusese oprit temporar de la prestarea de servicii pana la remedierea deficiențelor constatate, funcționează bine mersi. O echipa de comisari din cadrul CJPC Constanta, s-a deplasat in vederea verificarii remedierii deficientelor […]
restaurant delfinul