Un asistent medical, 51 de ani, a murit din cauza coronavirusului

coronavirus

Un asistent medical de la Spitalul Judeţean Brăila infectat cu SARS COV 2 a murit, fiind primul deces al unui cadru medical brăilean.

Cornel Istrate avea 51 de ani şi lucra ca asistent la Spitalul Judeţean Brăila, în secţia de Radiologie. El era internat la Terapie intensivă de caproximativ 2 săptămâni. Cadrul medical avea si unele comorbidităţi şi în pofida tuturor încercărilor medicilor, nu a putut fi salvat. Este primul cadru medical brăilean care moare din cauza infecţiei cu noul coronavirus.

„Ne am rugat pentru tine si am sperat că vei fi bine. Ai îngrijit pacienţi, ai iubit oamenii si ai fost dedicat meseriei, dar virusul SARS COV 2 a fost mai puternic şi tot efortul echipei medicale a fost în zadar”, este doar unul din numeroasele mesaje postate după moartea asistentului medical brăilean.

În județul Constanța, în ultimele 24 de ore, s-au îmbolnăvit de Covid-19 10 medici, 19 asistenți medicali și 17 persoane din rândul personalului auxiliar. În total, 46 de persoane din spitalele și clinicile din județul Constanța. Asta înseamnă circa 10% din totalul îmbolnăvirilor de la începutul epidemiei până în prezent!

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

BMW-ul Elenei Băsescu, ridicat de Poliția Locală Constanța

Fri Nov 6 , 2020
BMW-ul de lux al Elenei Băsescu a fost ridicat, în această dimineață, de Poliția Locală Constanța. Mașina era parcată într-o stație de autobuz din zona Tomis 3. O autospecială a Confort Urban, societatea Consiliului Local Constanța, i-a ridicat-o, așa cum ridică mașinile parcare neregulamentar. Elena Băsescu, fiica fostului președinte al […]