Un autobuz a intrat într-o căruță condusă de un minor pe un drum național

Șoferul unui autobuz a intrat într-o căruță nesemnalizată, condusă de un minor pe Drumul Național 22C.

La ora 17:00, un bărbat, în vârstă de 40 ani, a condus un autobuz, pe DN 22C, în afara municipiului Medgidia, dinspre Medgidia către Constanta şi ajungând la km 24 + 500m a intrat în coliziune faţă spate cu un atelaj hipo nesemnalizat, condus de un tânăr, în vârstă de 15 ani, în aceeaşi direcţie de mers

A rezultat vătămarea corporală ușoară a unei femei, în vârstă de 30 ani, taxatoare în autobuz. Alți pasageri nu se aflau în autobuz.

După producerea accidentului, conducătorul de atelaj a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, acesta fiind identificat în urma investigațiilor efectuate.

Calul nu a fost rănit.

În prezent se fac cercetări în dosarul penal care privește și vătămarea corporală a unei persoane. După finalizarea cercetărilor se va stabili vinovăția fiecărei părți implicate în respectivul accident rutier.

Conform OUG 195/2002, căruțașii nu au voie să intre pe un drum național fără semnalizare la căruță și fără să poarte vestă reflectorizanta.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Șenol Ali, noul subprefect al județului Constanța

Thu Dec 20 , 2018
Guvernul României a aprobat astăzi numirea lui Șenol Aliîn funcția de subprefect al județului Constanța. Guvernul a comunicat că a aprobat hotărârea privind „exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare în condiţiile legii, a funcţiei publice de subprefect al județului Constanța de către domnul Șenol Ali”. Decizia va fi publicată în […]
Șenol Ali