Un autobuz a intrat într-o căruță condusă de un minor pe un drum național

Șoferul unui autobuz a intrat într-o căruță nesemnalizată, condusă de un minor pe Drumul Național 22C.

La ora 17:00, un bărbat, în vârstă de 40 ani, a condus un autobuz, pe DN 22C, în afara municipiului Medgidia, dinspre Medgidia către Constanta şi ajungând la km 24 + 500m a intrat în coliziune faţă spate cu un atelaj hipo nesemnalizat, condus de un tânăr, în vârstă de 15 ani, în aceeaşi direcţie de mers

A rezultat vătămarea corporală ușoară a unei femei, în vârstă de 30 ani, taxatoare în autobuz. Alți pasageri nu se aflau în autobuz.

După producerea accidentului, conducătorul de atelaj a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, acesta fiind identificat în urma investigațiilor efectuate.

Calul nu a fost rănit.

În prezent se fac cercetări în dosarul penal care privește și vătămarea corporală a unei persoane. După finalizarea cercetărilor se va stabili vinovăția fiecărei părți implicate în respectivul accident rutier.

Conform OUG 195/2002, căruțașii nu au voie să intre pe un drum național fără semnalizare la căruță și fără să poarte vestă reflectorizanta.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Șenol Ali, noul subprefect al județului Constanța

joi dec. 20 , 2018
Guvernul României a aprobat astăzi numirea lui Șenol Aliîn funcția de subprefect al județului Constanța. Guvernul a comunicat că a aprobat hotărârea privind „exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare în condiţiile legii, a funcţiei publice de subprefect al județului Constanța de către domnul Șenol Ali”. Decizia va fi publicată în […]
Șenol Ali

V-ar putea interesa și: