Un băiat de 15 ani l-a omorât pe unul de 13 din cauza unei fete. Ce pedeapsă a primit

mangalia
Andrei a murit în 2020, după ce a stat internat 41 de zile

Tribunalul Constanța a dat sentința în cazul tragediei din Mangalia, în care un copil de 13 ani, Andrei, a fost omorât de un altul, de 15 ani.

Judecătorii i-au aplicat inculpatului minor măsura edcativă a internării într-un centru de detenţie, pentru o perioadă de 5 ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

De asemenea, au admis, în parte, acţiunea civilă formulată de către persoanele vătămate și l-au obligat pe inculpat la plata echivalentului în lei (la data plăţii ) a sumei de 10.000 euro către părţile civile – cate 5.000 euro în favoarea fiecareia – cu titlu de daune materiare, a sumei de 70.000 euro către partea civilă (…), cu titlu de daune morale, a sumei de 70.000 euro către partea civilă (…) – cu titlu de daune morale şi a sumei de 30.000 euro către partea (…), cu titlu de daune morale.

Decizia Tribunalului nu este definitivă.

Andrei Ivan, de 14 ani, din Mangalia, a murit pe 12 martie 2020.

Băiatul era în moarte cerebrală, după ce a fost lovit în zona capului de un adolescent de 15 ani, pe 1 februarie 2020, după o ceartă pe Facebook din cauza unei fete.

Atunci, Andrei s-a întâlnit pe stradă cu băiatul de 15 ani cu care avea un conflict mai vechi, pornit pe Facebook.

Momentul în care Andrei Ivan a fost lovit cu bestialitate a fost surprins de o cameră de supraveghere. Pe imagini se poate observa cum băiatul de 14 ani este lovit în mod repetat, însă nimeni nu sare în ajutorul lui.

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Fostul șef al Gărzii de Mediu vrea să fie președintele USR

Thu Jun 23 , 2022
Octavian Berceanu, fost şef al Gărzii de Mediu, şi-a depus candidatura pentru preşedinţia USR. Acesta a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook, la miezul nopții. „Am depus candidatura pentru preşedinţia USR PLUS, în competiţia internă a partidului. „USR e vocea tuturor!” Candidez pentru funcţia de preşedinte al USR PLUS […]