Un băiat de 16 ani care a venit din Anglia în Constanța, diagnosticat cu Covid-19

Un nou caz de coronavirus, al șaisprezecelea, a fost confirmat la Constanța.

„Este vorba despre un băiat în vârstă de 16 ani, întors recent din Anglia. Acesta este internat la Spitalul de Boli Infecțioase.”, a anunțat prefectul Constanței, George Niculescu.

Este cel mai tânăr caz din Constanța.

Astfel, la nivelul județului Constanța, avem următoarea situație:

  • 88 carantinați,
  • 1550 autoizolare,
  • 16 cazuri confirmate.

Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Poliția Locală Constanța verifică igiena și eventualii speculanți din piețe

joi mart. 19 , 2020
Primăria Municipiului Constanța, prin Direcția Generală Poliția Locală desfășoară zilele acestea o acțiune de control în piețele agroalimentare prin care este verificată respectarea normelor legale de către producătorii agricoli și de către operatorii economici care desfășoară acte de comerț. Mai exact, polițiștii locali verifică în primul rând dacă sunt respectate […]

V-ar putea interesa și: