Un băiat de 17 ani aflat într-o căruță a murit în urma unui accident rutier

Medicii nu au mai putut să-l salveze pe minor

Un băiat de 17 ani aflat într-o căruță a murit în urma unui accident rutier petrecut de 1 decembrie.

Polițiștii spun că în jurul orei 06.45, un bărbat, de 46 de ani, a condus o autoutilitară pe DN 22 C, dinspre localitatea Satu Nou către Medgidia și ajungând la kilometrul 22 + 250 m nu a păstrat o distanță de siguranță și a lovit în partea din spate un atelaj hipo nesemnalizat și neînregistrat, condus în aceeași direcție de un minor de 17 ani.

A rezultat decesul pasagerului din atelajul hipo și vătămarea corporală ușoară a conducătorului atelajului.

Niciunul nu purta vestă reflectorizantă.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Incendiu la hotelul Kleyn din Constanța, o persoană a ajuns la spital

Dum dec. 1 , 2019
Un incendiu a izbucnit, pe 1 decembrie, la hotelul Kleyn din Constanța, amplasat pe strada Primăverii. Pompierii de la ISU Dobrogea spun că focul s-a manifestat la bucătărie. Aceștia au ajuns la fața locului, dar nu a mai fost nevoie de intervenția lor. Focul a fost stins de angajați, dar […]
Incendiu la hotelul Kleyn din Constanța

V-ar putea interesa și: