Un bărbat a fost găsit aproape mort în fața unui bloc din Mamaia Nord

ambulanta

La data de 24 aprilie, în jurul orei 3.50, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană s-ar afla în stare de inconștiență, în fața unui imobil din Mamaia Nord.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat de 34 de ani, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor care au condus la acest incident, în cadrul unui dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

SMS-ul cu care infractorii vă controlează telefonul. Ce trebuie făcut

Wed Apr 27 , 2022
Directoratul Naţional de Securitate Cibernetică (DNSC) a anunțat, miercuri, că, în cadrul campaniei cu sms-uri capcană derulate în perioada sărbătorilor, unii utilizatori au descărcat şi instalat o aplicaţie maliţioasă pentru Android, denumită Voicemail. Specialiştii precizează cum se poate interveni dacă s-a descărcat această aplicaţie. „În cadrul campaniei cu sms-uri capcană […]