Un bărbat a fost omorât în bătaie în Cogealac

Un bărbat a murit, iar alţi doi au fost răniţi în urma unei bătăi ca în filme care a avut loc în localitatea constănţeană Cogealac. Anchetatorii au reținut cinci dintre persoanele implicate în acest scandal.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au declarat că nouă persoane au fost implicate, luni, într-un conflict în localitatea Cogealac.

Astfel, şase bărbaţi din comuna tulceană Beidaud au venit în judeţul Constanţa pentru a agresa trei bărbaţi din Cogealac. Ei au reuşit să-i bată pe doi dintre ei, iar apoi au vrut să plece. În acel moment, al treilea bărbat din Cogealac a luat o piatră şi a aruncat-o spre maşina celor din judeţul Tulcea. Piatra a spart geamul şi l-a lovit în cap pe unul dintre bărbaţi, care a murit pe loc.

Reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa au precizat că cei doi răniţi au suferit un traumatism cranian, respectiv un traumatism toracic, fiind transportaţi la Spitalul Judeţean Constanţa.

Poliţiştii au reţinut cinci bărbaţi, unul din Cogealac şi ceilalţi din comuna  Beidaud, fiind căutat şi al şaselea participant la scandal, din judeţul Tulcea.

Totul ar fi pornit de la un conflict mai vechi, bazat pe comerțul cu legume și fructe.

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Președintele CJ Constanța, Mihai Lupu, anunță construirea unui nou spital

Tue Jun 21 , 2022
Miercuri, 22 iunie 2022, ora 12.00, președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, va susține o declarație de presă privind construirea unui nou spital. Informațiile care vor fi oferite de către acesta vin ca urmare a noii decizii a Guvernului României de a trece din domeniul public al statului, aflat în […]
mihai lupu