Un bărbat a fost omorât și incendiat

Suspectul este introdus în mașina de poliție, pentru a fi dus la audieri

Crimă oribilă în Constanța.

Locuitorii din Istria au găsit un picior uman carbonizat, în stradă. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au investigat cazul și au deslușit tragedia.

Potrivit primelor informații din anchetă, victima avea 49 de ani și nu avea un serviciu stabil. Amicul său, cel care este suspect în cazul crimei, are 62 de ani.

În seara de vineri spre sâmbătă, cei doi au consumat băuturi alcoolice, după care s-au luat la ceartă și s-au atacat cu cuțitele. În urma loviturilor, bărbatul de 49 de ani a murit. A doua zi, amicul său i-a dat foc și a îngropat resturile. Rămăşiţele au fost dezgropate, probabil de un animal, iar un picior ars a ajuns în stradă.

Suspectul şi-a recunoscut vina. A fost reţinut pentru 24 de ore și va fi propusă arestarea preventivă.

Ambii bărbați sunt din localitatea Istria.

Cercetările continuă sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Elevii deștepți din Constanța, premiați de Consiliul Județean

lun dec. 10 , 2018
Consiliul Județean Constanța a premiat în cadrul unei ceremonii festive la Centrul Multifunctional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”, atât elevii cu rezultate deosebite cât și cadrele didactice care i-au pregătit. „Județul Constanța a avut întotdeauna elite, iar olimpicii noștri de astăzi sunt, la rândul lor, excepționali. Premiul oferit de noi […]

V-ar putea interesa și: