Un bărbat a murit după ce şi-a băgat în gură o petardă aprinsă

Un bărbat de 40 de ani a murit, în prima zi de Crăciun, după ce şi-a băgat în gură o petardă aprinsă.

„Am fost solicitaţi (miercuri – n.r.) în jurul orei 20,00 pentru un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Belceşti, cu leziuni datorate exploziei unei petarde pe care şi-a introdus-o aprinsă în cavitatea bucală. La locul solicitării a fost trimisă ambulanţa cu medic de la Târgu Frumos, dar din păcate leziunile erau incompatibile cu viaţa”, a informat, joi, prof. univ. dr. Diana Cimpoeşu, medic şef al UPU SMURD Iaşi.

Medicina legală urmează să stabilească dacă bărbatul se afla sau nu sub influenţa băuturilor alcoolice.

De asemenea, potrivit sursei citate, în Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului „Sfântul Spiridon” din Iaşi a fost adus un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din zona oraşului Hârlău, care a suferit o intoxicaţie cu fum şi arsuri de gradul I pe faţă din cauza artificiilor sau a petardelor.

După ce a primit îngrijirile medicale necesare, bărbatul a plecat acasă.Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

I-a furat 10 kilograme de cârnați din locuință

Thu Dec 26 , 2019
Polițiștii au avut o sesizare azi noapte, de la o femeie, domiciliată în municipiul Mangalia, cu privire la faptul că i-ar fi fost furată o cantitate de 10 kilograme de cârnați, dintr-o dependință. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Puteți urmări știrile Constanța 100% și […]