Un bărbat a murit într-un accident, după ce mașina s-a răsturnat într-un canal VIDEO

Astăzi, în jurul orei 10.00, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că, în extravilanul localității Amzacea, în canalul de irigații , se află un autoturism răsturnat.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat autoturismul în cauză și persoanele ocupante, fiind vorba despre un bărbat de 33 de ani (în autoturism) și un alt bărbat de 33 de ani, în exteriorul vehiculului.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că primul bărbat ar fi condus autoturismul pe drumul de exploatare agricolă, pe marginea unui canal de irigații, iar în zona unei ferme a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în canalul de irigații.

Conducătorul auto a fost transportat la spital, iar pasagerul a decedat.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Au intervenit pompierii Secției Mangalia cu o autospeciala de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD, elicopterul SMURD și o ambulanta.

„La fata locului au fost găsite doua victime neincarcerate. S-a acționat pentru acordarea primului ajutor medical, din păcate pentru un bărbat de aproximativ 33 de ani medicii au fost nevoiți sa declare decesul. Un alt bărbat a fost preluat de elicopter și transportat la spital cu multiple traumatisme.”, au precizat reprezentanții ISU Dobrogea.


Leave a Reply

Your email address will not be published.