Un bărbat a murit prins în presa tractorului

Fotografie cu rol ilustrativ

Militarii de la ISU Constanța au fost solicitați, marți, să intervină la un accident care a avut loc pe câmpul aflat între localitățile Mireasa și Pantelimon.

Un bărbat de 34 de ani a fost prins în presa tractorului.

Au intervenit două echipa de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță și un echipaj SMURD.

Din păcate, bărbatul nu a mai putut fi salvat.

Poliția a deschis o anchetă.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Polițiștii rutieri din municipiul Constanța au reținut ieri șapte permise

mar sept. 27 , 2022
Polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier au desfășurat ieri o acțiune pe linia verificării modului de respectare a legislației rutiere privind acordarea priorității de trecere a pietonilor, autovehiculelor și respectarea culorii roșie a semaforului.   În urma activităților, polițiștii au aplicat 20 de sancțiuni contravenționale, în valoare […]

V-ar putea interesa și: