Un bărbat aflat pe o trotinetă electrică a murit la spital, după ce a fost șicanat în trafic de un motociclist, în București

Un bărbat aflat pe o trotinetă electrică a murit la spital, după ce a fost șicanat în trafic de un motociclist, în apropierea intersecției dintre Calea Vitan și Șoseaua Olteniței din București.

Potrivit procurorilor, cei doi au avut o discuție în contradictoriu și s-au amenințat, iar motociclistul a coborât de pe motocicletă și a alergat pentru a-l lua la bătaie pe cel de pe trotinetă, a aruncat cu casca în el, iar victima s-a dezechilibrat și a căzut, fiind lovită de o mașină.

Incidentul a avut loc miercuri seară, iar victima a fost grav rănită, fiind dusă la spital, unde a murit după aproximativ o oră și jumătate.
Parchetul Tribunalului București a anunțat joi după-amiază că motociclistul a fost reținut pentru infracțiunea de omor și urmează să fie sesizat Tribunalul București cu propunere arestare preventivă pentru 30 de zile.
Bărbatul care a murit avea 39 de ani.

Filmul evenimentelor, prezentat de procurori:

  • În 4 august, la ora 18:30, în timp ce se deplasa cu o motocicletă pe Splaiul Unirii dinspre Calea Văcărești către Târgul Vitan, când a ajuns în apropierea trecerii de pietoni de la intersecția dintre Splaiul Unirii și Calea Vitan Bârsești, fiind oprit la culoarea roșie a semaforului electric, motociclistul a fost lovit în spate de către un bărbat care se deplasa pe o trotinetă electrică.
  • Pe fondul discuțiilor în contradictoriu cei doi şi-au adresat injurii şi ameninţări, după care au plecat, îndreptându-se către intersecția dintre Calea Vitan Bârsești și Șoseaua Olteniței.
  • Motociclistul a ajuns primul în apropierea intersecției respective, a coborât de pe motocicletă şi a aşteptat pe carosabil venirea bărbatului aflat pe trotineta electrică. Când acesta s-a apropiat, motocliclistul a alergat către el, cu intenția de a-l agresa, determinându-l să treacă de axul despărțitor dintre cele două sensuri de deplasare.
  • De asemenea, el a aruncat cu casca în victimă, lovind-o la cap. Bărbatul de pe trotinetă s-a dezechilibrat și a căzut, fiind lovit frontal de un autoturism care circula regulamentar din sens opus.
  • În urma impactului, victima a fost grav rănită și dusă la o unitate medicală, unde a decedat după aproximativ o oră și jumătate de la momentul impactului.

Motociclistul care l-a lovit pe bărbatul pe trotinetă provocând accidentarea mortală a acestuia ar fi instructor de conducere defensivă, potrivit stirileprotv.ro. El făcea parte dintr-un grup moto din București, care a luat decizia de a-l exclude după tragicul eveniment.

„Ne delimitam de orice fel de conduita rutiera inadecvata și condamnam comportamentul agresiv care poate duce la lezarea oricărei persoane. Având în vedere evenimentele în care a fost implicat unul dintre membrii Black Tulip Bucharest MF, ne dorim sa fie respectate procedurile organelor abilitate. De aceea, ne dezicem de orice informație publicata în afara anchetei oficiale și dorim sa fie respectat anonimatul persoanelor implicate. De asemenea, suntem deschiși comunicării cu organele abilitate, în măsura în care ancheta o va necesita. În urma evenimentelor, decizia clubului de excludere a membrului în cauza a fost votata astăzi, motivata de încălcarea ROI a clubului nostru. Regretam evenimentele întâmplate si suntem alături de familiile celor implicați”, se arată într-o postare pe Facebook a Black Tulip Bucharest.

Fotografia din articol are rol ilustrativ.

Sursă: Hotnews.ro


energia residence
Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.