Un bărbat amenință că se aruncă de pe podul din Cernavodă

UPDATE. Un pompier s-a urcat după individ și a reușit să-l coboare. Bărbatul și-a secționat venele, dar superficial. Va fi însă transportat la spital, dacă nu refuză. pentru îngrijiri medicale.

Un bărbat amenință că se aruncă de pe podul Anghel Saligny din Cernavodă.

Acesta s-a urcat până în vârf și spune să se va sinucide.

Este unul dintre cei care locuiau în blocul care a luat foc zilele trecute. Aproape 100 de persoane, majoritatea rromi care trăiesc din ajutor social, au rămas fără un acoperiș deasupra capului.

Iată ce spune unul dintre cei care asistă la eveniment și care face parte din cei care au rămas fără casă.

La fața locului, pe lângă politie, sunt si 5 pompieri cu o autospeciala dar si o ambarcatiune a SCOMAR.

Zen ResidenceOne thought on “Un bărbat amenință că se aruncă de pe podul din Cernavodă

  1. Și uite așa, acești indivizi, țin Ocupați și pentru nimic echipele pentru intervenții…in loc sa-si caute de munca ca sa dovedească ca merita un ajutor din partea noastra(cei care plătesc impozitele) pentru o locuința, fac ce știu e mai bine…țigăneala (cesit). Sper ca respetivul sa primească și o amenda pentru treaba asta!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Liviu Dragnea cere AMNISTIE

Sat Sep 1 , 2018
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, sâmbătă seară, după şedinţa Comitetului Executiv al partidului, că premierului Viorica Dăncilă i s-a solicitat ca Guvernul să adopte o Ordonanţă de Urgenţă prin care să fie anulate protocoalele între SRI şi instituţiile din justiţie şi efectele acestora. „Despre această amnistie se tot discută. […]
Liviu Dragnea