Un bărbat care conducea fără permis, arestat pentru 30 de zile

Un bărbat care conducea fără permis, arestat pentru 30 de zile constanta

Un bărbat care conducea fără permis și care a fugit de polițiști a fost arestat pentru 30 de zile.

Conducătorul auto a fost reținut initial pentru o perioadă de 24 de ore și apoi prezentat Judecătoriei Constanța care a decis arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, fiind introdus în arestul preventiv al IPJ Constanța

La data de 13 februarie a.c., în jurul orei 01.00, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție au observat în trafic un autoturism deplasându-se pe strada Soveja, din municipiu, iar în timpul efectuării unui viraj către strada Izvor, acesta a încălcat marcajul dublu continuu. Astfel, polițiștii constănțeni au efectuat semnalul regulamentar de oprire, însă conducătorul autoturismului nu s-a conformat, fiind urmărit de patrula de poliție cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, pe strada Semănătorului. La un moment dat, conducătorul auto a intrat în coliziune cu un gard din beton al unui imobil, situat pe aceeași stradă. Acesta, împreună cu ceilalți ocupanți ai vehiculului, au părăsit locul accidentului, fiind identificați după aproximativ 300 de metri de către polițiști.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că la volanul autoturismului în cauză se afla un bărbat, de 26 de ani, din orașul Murfatlar, județul Constanța și nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În continuare, polițiștii din cadrul Secției 4 efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Bărbatul are antecedente penale (infracțiuni de furt). Era in stare de recidiva, executând pedeapsă privativă de libertate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.