Un bărbat care conducea, fără permis, un BMW, urmărit de polițiști

Un bărbat care conducea, fără permis, un BMW, urmărit de polițiști
A intrat cu mașina într-un gard (foto: IPJ Constanța)

Un bărbat care conducea, fără permis, un BMW, a fost urmărit de polițiști până a intrat într-un gard.

La data de 13 februarie a.c., în jurul orei 01.00, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție au observat în trafic un autoturism deplasându-se pe strada Soveja, din municipiu, iar în timpul efectuării unui viraj către strada Izvor, acesta a încălcat marcajul dublu continuu.

„Astfel, polițiștii constănțeni au efectuat semnalul regulamentar de oprire, însă conducătorul autoturismului nu s-a conformat, fiind urmărit de patrula de poliție cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, pe strada Semănătorului. La un moment dat, conducătorul auto a intrat în coliziune cu un gard din beton al unui imobil, situat pe aceeași stradă.”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Acesta, împreună cu ceilalți ocupanți ai vehiculului, au părăsit locul accidentului, fiind identificați după aproximativ 300 de metri de către polițiști.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că la volanul autoturismului în cauză se afla un bărbat, de 26 de ani, din orașul Murfatlar, județul Constanța și nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În continuare, polițiștii din cadrul Secției 4 efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.