Un bărbat care făcea kitesurfing în Marea Neagră a dispărut

Ambarcațiunea Teia a Arsvom

Un bărbat a fost dat dispărut duminică, în Mare Neagră. Acesta practica kitesurfing în zona Costineşti, dar nu a mai revenit la țărm. A fost căutat timp de mai multe ore de o ambarcaţiune, fără rezultat.

Reprezentanţii Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM) au anunţat că au solicitaţi să caute o persoană dispărută în mare, în largul staţiunii Costineşti, iar această operaţiune a fost realizată cu ambarcaţiunea SAR Teya.

Un bărbat a plecat, duminică dimineaţa, să practice kitesurfing, iar soţia lui a sunat la 112 în după amiaza acestei zile că nu s-a mai întors la mal. El a fost căutat timp de mai multe ore fără a fi găsit.

Reprezentanţii ARSVOM au oprit căutările după ora 20, urmând ca cel mai probabil acestea să fie reluate luni dimineaţa.

Foto: .suszi.ro


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Două avarii ale Termoficare Constanța SRL au lăsat trei cartiere fără apă caldă

lun sept. 19 , 2022
Termoficare Constanța SRL a anunțat că, din cauza unei avarii apărută pe rețeaua de transport amplasată pe bd. A. Vlaicu, nu se poate asigura deocamdată energie termică pentru prepararea apei calde de consum, în zonele Km 4-5, Poarta 6. De asemenea, din cauza unei alte avarii, apărută pe rețeaua de […]

V-ar putea interesa și: