Un bărbat care falsifica bilete pentru transportul comun în Londra a fost reținut de polițiștii din Constanța

Polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale au depistat, în cursul zilei de astăzi, un bărbat pe numele căruia exista un mandat de arestare european de autoritățile din Marea Britanie.

Acesta a fost condamnat pentru săvârșirea infracțiunilor de falsificare titluri de credit sau instrumente de plată, punerea în circulație de valori falsificate, deținerea de instrumente în vederea falsificării de valori și constituire a unui grup infracțional organizat.

Bărbatul a fost depistat pe raza localității Năvodari.

În fapt, în perioada 2017-2019, bărbatul în cauză, împreună cu alte două persoane, ar fi constituit un grup infracțional organizat, care ar fi falsificat bilete utilizate în rețeaua de transport din Londra, cu ajutorul unei aparaturi electronice. Faptele ar fi fost comise cu ajutorul unui alt bărbat, care ar fi distribuit și comercializat biletele.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca mâine să fie prezentat Curții de Apel Constanța pentru emiterea unui mandat de arestare în vederea extrădării către autoritățile din Marea Britanie.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.