Un bărbat de 31 de ani a fost găsit carbonizat în urma unui incendiu izbucnit în Eforie

lumanare

Un incendiu devastator a izbucnit ieri pe strada Mărășești din Eforie. Un bărbat de numai 31 de ani a murit.

„Incendiul s-a manifestat la o casă de aproximativ 80mp pe o suprafață de aproximativ 40%, dar a fost afectată de fum în proporție de 100%. În urma incendiului au rezultat 4 victime, 3 bărbați cu vârste de 31, 53, si 65 de ani, și 1 femeie de 80 de ani. Din păcate, bărbatul de 31 de ani a fost găsit decedat, carbonizat.”, au transmis reprezentanții ISU Constanța.

Celelalte 3 victime au fost transportate la Spitalul Județean Constanța.

Incendiul a fost lichidat la ora 22:49, cauza probabilă fiind în curs de stabilire.

Martorii spun că bărbatul care a murit era din localitate și a intrat în casă pentru a le da o mână de ajutor celor surprinși de flăcări.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Adrian Bîlbă: De ce este Constanța plină de câini fără stăpân care s-au sălbăticit și ce se poate face

vin oct. 14 , 2022
Adrian Bîlbă, doctor în științe și biolog, a explicat în emisiunea „Punctul pe i”, la Tomis TV, de ce Constanța este plină de câini fără stăpân și cum au reușit să rezolve problema alte orașe. Înainte de explicații, acesta a precizat că a fost martor cum o haită de câini […]
caini constanta

V-ar putea interesa și: