Un bărbat din Cehia vindea droguri în Constanța

droguriUn bărbat din Cehia a fost surprins în flagrant delict de polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Constanța în timp ce încerca să vândă peste 1.000 de comprimate de ecstasy și MDMA.

La data de 13 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. Constanța, au surprins în flagrant delict un bărbat, de 43 de ani, cetățean ceh, în timp ce intenționa să comercializeze droguri de mare risc, pe raza municipiului Constanța.

Polițiștii au descoperit asupra bărbatului 1.012 comprimate de ecstasy și 4 grame de substanță cristalină MDMA. Din cercetările efectuate au rezultat indicii că bărbatul ar fi achiziționat comprimatele ecstasy din Olanda, cu intenția de a le comercializa în România.

Bărbatul a fost reținut, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic internațional de droguri și trafic de droguri de mare risc, urmând a fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Viorică Dăncilă aterizează pe Aeroportul Kogălniceanu

Wed Jun 13 , 2018
Prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, efectuează, în perioada 14-16 iunie 2018, un turneu în Republica Lituania și Republica Estonia, de unde se va întoarce cu un avion care va ateriza pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu. Dialogul politic cu oficialii din cele două state membre UE se va concentra pe reconfirmarea relațiilor bilaterale […]
guvernul dancila