Un bărbat din Cluj se zbate între viaţă şi moarte după ce a intrat în mare ca să-şi salveze băiatul de la înec

Foto: arhivă CT100.ro

COMPLATARE. Din păcate, bărbatul a murit.

Un bărbat din Cluj se zbate între viaţă şi moarte după ce a intrat în apă, la Neptun, ca să-şi salveze băiatul de 12 ani. 

Copilul intrase în apă lângă sectorul de plajă rezervat vilelor de protocol pentru şefii Parlamentului şi Guvernului. Nu ar fi avut ce să caute în mare în timp ce este arborat steagul roşu. Când a văzut că nu mai poate reveni la mal, tatăl său a sărit în valuri fără să mai stea pe gânduri.

Copilul lui a fost tras de ape, el a sărit în ajutorul lui după care o femeie din Polonia, am înțeles, i-a aruncat un colac de salvare la copil, copilul l-a recuperat și pe tată l-au tras apele și nu l-a mai văzut, a spus o femeie care a văzut toată scena.

Băiatul a fost salvat dar tatăl a ajuns în larg. Acolo s-au dus imediat şi salvamarii să-l caute dar marea agitată le-a jucat feste. Oamenii de pe plajă au fost şocaţi să vadă că valurile mari aruncă spre ţărm un trup fără suflare.

Un sfert de oră a stat în apă bărbatul. Echipajul SMURD i-a acordat primul ajutor chiar pe plaja demnitarilor şi a reuşit să-l aducă la viaţă. Până să ajungă la spital însă, inima i-a stat de trei ori. A fost salvat de fiecare dată. Acum este la terapie intensivă, însă medicii sunt rezervaţi.

Zen Residence
energia residence

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Asociațiile de elevi din țară solicită revocarea de urgență din funcție a Ministrului Educației Sorin Cîmpeanu, deoarece acesta amână creșterea salariilor profesorilor

Sat Aug 21 , 2021
Asociaţia Elevilor din Constanţa (AEC), Asociația Elevilor din București și Ilfov (AEBI), Asociația Elevilor din Bacău (AEBC), Asociația Elevilor din Maramureș (AEM) și Asociația Vâlceană a Elevilor (AVE) solicită revocarea de urgență din funcție a Ministrului Educației Sorin Cîmpeanu, deoarece acesta amână creșterea salariilor profesorilor! Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a […]
profesor