Un bărbat din Medgidia s-a sinucis. „Copilul tău își imaginează că ai plecat în cel mai lung voiaj de până acum”

Un bărbat din Medgidia s-a sinucis, sâmbătă. S-a aruncat ieri de pe podul rutier din Medgidia direct pe beton.

Avea în jur de 40 de ani, iar apropiații susțin că ar fi pierdut la jocuri o importantă sumă de bani, în jur de 35-40 mii euro.

Se numește Mihai Gheorghe.

Soția a transmis un mesaj emoționant:

„Sufletul meu frumos și bun! Pe cine o să mai alint eu acum asa?! Te iubesc enorm și o voi face pana când nu voi mai fi pe acest pământ, copilul tău își imaginează ca ai plecat în cel mai lung voiaj de pana acum, nu putem sa ne consolam cu nimic și nici nu vom putea,asa cum noi nu cautam sa îl învinuim pentru acest gest asa va rog și pe voi sa o faceți! Nu îl învinuiți de nimic, rugați va pentru sufletul lui, asta îl ajuta sigur! Cu toții știm ce om minunat a fost, plin de viata,cu un cuvânt bun pentru fiecare și gata sa ajute mereu! Va mulțumesc tuturor pentru mesaje și pentru încurajări!”

Iată ce spun polițiștii despre tragedie.

„La data de 15 ianuarie a.c., în jurul orei 7.50, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, la piciorul podului rutier din municipiul Medgidia, se află o persoană decedată, căzută de la înălțime. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat, de 40 de ani, din municipiul Medgidia. Din primele cercetări a reieșit faptul că acesta ar fi părăsit domiciliul în noaptea de 14/15 ianuarie a.c. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.”

Articole similare:

Povestea tragică a lui Cristian Dimitris. Durerea care i-a împins pe părinți la sinucidere

Tinerii se sinucid, iar statul nu face tot ce trebuie pentru a-i ține în viață

Fiul de 17 ani al cântăreței Sinéad O’Connor s-a sinucis

Spitalul HEKA a anunțat moartea medicului Loredana Chircu. Un copil a rămas fără mamă

Jandarm împușcat la centrala nucleară de la Cernavodă

Zen Residence
energia residence

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Incidența covidului în județul Constanța

Sun Jan 16 , 2022
Incidența covidului in județul Constanta este in creștere. Detalii, in tabelul de mai jos. LOCALITATE CAZURI LA 1000 DE LOCUITORI IN ULTIMELE 14 ZILE CAZURI CONFIRMATE IN ULTIMELE 14 ZILE MUNICIPIUL CONSTANŢA  5.81 1796 MUNICIPIUL MANGALIA 2.33 93 MUNICIPIUL MEDGIDIA 1.87 82 ORAŞ CERNAVODĂ 4.17 77 ORAŞ EFORIE 4.71 52 […]