Un bărbat din Târgu Mureș s-a aruncat de pe podul din Medgidia

Duminică după-amiaza, forţele de intervenţie au fost chemate să salveze un bărbat care s-a aruncat de pe pod în canalul Dunăre-Marea Neagră.

La locul intervenţiei se află reprezentanţii Detaşamentului Medgidia cu 1 ASAS, SMURD B, o ambarcaţiune şi doi scafandri.

Victima a fost găsită luni de scafandri.

Este vorba despre un bărbat de 43 de ani, din Târgu Mureș.

@ct100.ro

Un bărbat din Târgu Mureș s-a aruncat de pe podul din Medgidia

♬ original sound – CT100.ro
@ct100.ro

Forţele de intervenţie au fost chemate să salveze un bărbat care s-a aruncat de pe pod în canalul Dunăre-Marea Neagră

♬ original sound – CT100.ro

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

EXCLUSIV. Procesul anului în Constanța. Municipiul ar putea pierde o avere: 782 milioane lei

lun iun. 20 , 2022
Bugetul municipiului Constanța pe anul 2022 este estimat la 1,2 miliarde lei. Un buget de două ori mai mic față de cel din Cluj-Napoca. Orice leu contează. Să pierzi mai mult de jumătate din el ar fi catastrofal. Asta s-ar putea însă întâmpla în ceea ce am numit „procesul anului”. […]
electrocentrale sa cet palas

V-ar putea interesa și: