Un bărbat eliberat din închisoare în baza recursului compensatoriu a omorât cu un cuțit un tânăr, în Mediaș

Agresorul a fost eliberat din închisoare după ce fusese condamnat tot pentru crimă (foto: Facebook)

O crimă a îngrozit locuitorii din cel de al doilea oraș ca mărime al județului Sibiu. Un bărbat eliberat din închisoare în baza recursului compensatoriu a omorât cu un cuțit un tânăr, după o ceartă într-un club. Agresorul fusese condamnat tot pentru crimă.

Scandalul a pornit în interiorul clubului Șerabeva din oraș, cu câteva minute înainte de ora 1.00. Rusu Costăchescu era la o masă cu încă 3-4 prieteni, moment în care în club au intrat Costăchescu Marius însoțit de aproximativ zece persoane, scrie Ora de Sibiu. După câteva discuții aprinse, între cele două găști a început scandalul. Totul s-a mutat în fața clubului, iar în meleul creat, Marius Costăchescu a căzut jos. Ce a urmat este îngrozitor. Tânărul de 25 de ani a fost înjunghiat de mai multe ori de către Rusu Marius și lăsat într-o baltă de sânge.

Marius Costăchescu, în vârstă de 25 de ani, originar din Prahova și stabilit fără forme legale în Biertan, a murit pe masa medicilor de la urgența spitalului Municipal din urbea de pe Târnava Mare. Tânărul nu a mai putut fi salvat după ce a fost înjunghiat în artera femurală, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în fața unui club din Mediaș.

Atacatorul a fugit de la locul faptei, dar a fost prins de polițiști. Acesta are 30 de ani și este originar din Alba, însă locuiește fără forme legale în Mediaș.

Acesta este recidivist și a fost eliberat de curând. Fusese condamnat tot pentru un omor.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un bărbat părăsit de soție s-a spânzurat

Dum ian. 13 , 2019
Un bărbat părăsit de soție s-a spânzurat, duminică seara, în municipiul Constanța, pe strada Gheorghe Marinescu. Informații neoficiale spun că este vorba despre un bărbat de 49 de ani. La sfârșitul lunii noiembrie, soția și copiii l-au părăsit, pentru ca era agresiv verbal cu ei și făcea scandal des. De […]

V-ar putea interesa și: