Un bărbat eliberat din închisoare în baza recursului compensatoriu a omorât cu un cuțit un tânăr, în Mediaș

Agresorul a fost eliberat din închisoare după ce fusese condamnat tot pentru crimă (foto: Facebook)

O crimă a îngrozit locuitorii din cel de al doilea oraș ca mărime al județului Sibiu. Un bărbat eliberat din închisoare în baza recursului compensatoriu a omorât cu un cuțit un tânăr, după o ceartă într-un club. Agresorul fusese condamnat tot pentru crimă.

Scandalul a pornit în interiorul clubului Șerabeva din oraș, cu câteva minute înainte de ora 1.00. Rusu Costăchescu era la o masă cu încă 3-4 prieteni, moment în care în club au intrat Costăchescu Marius însoțit de aproximativ zece persoane, scrie Ora de Sibiu. După câteva discuții aprinse, între cele două găști a început scandalul. Totul s-a mutat în fața clubului, iar în meleul creat, Marius Costăchescu a căzut jos. Ce a urmat este îngrozitor. Tânărul de 25 de ani a fost înjunghiat de mai multe ori de către Rusu Marius și lăsat într-o baltă de sânge.

Marius Costăchescu, în vârstă de 25 de ani, originar din Prahova și stabilit fără forme legale în Biertan, a murit pe masa medicilor de la urgența spitalului Municipal din urbea de pe Târnava Mare. Tânărul nu a mai putut fi salvat după ce a fost înjunghiat în artera femurală, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în fața unui club din Mediaș.

Atacatorul a fugit de la locul faptei, dar a fost prins de polițiști. Acesta are 30 de ani și este originar din Alba, însă locuiește fără forme legale în Mediaș.

Acesta este recidivist și a fost eliberat de curând. Fusese condamnat tot pentru un omor.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Un bărbat părăsit de soție s-a spânzurat

Sun Jan 13 , 2019
Un bărbat părăsit de soție s-a spânzurat, duminică seara, în municipiul Constanța, pe strada Gheorghe Marinescu. Informații neoficiale spun că este vorba despre un bărbat de 49 de ani. La sfârșitul lunii noiembrie, soția și copiii l-au părăsit, pentru ca era agresiv verbal cu ei și făcea scandal des. De […]