Un bărbat i-a amenințat cu moartea pe polițiști

1
politie masina

Un bărbat este cercetat după ce a provocat scandal într-o benzinărie, iar apoi i-a ameninţat cu moartea pe poliţiştii care au intervenit.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a transmis, vineri, printr-un comunicat de presă, că un bărbat este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de distrugere, participaţie improprie sub forma instigării la furt calificat, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ultraj. 

„La data de 22 martie,  în jurul orei 22:30, în timp ce se afla în incinta staţiei de alimentare Rompetrol Murfatlar situată în judeţul Constanţa, prin acte de violenţă îndreptate asupra produselor şi obiectelor de mobilier şi prin atingeri grave aduse demnităţii angajaţilor unităţii, a clienţilor şi a personalului de pază şi intervenţie, comise pe fondul consumului de alcool, a tulburat ordinea şi liniştea publică şi l-a determinat pe numitul M. M. să părăsească incinta magazinului având asupra sa mai multe produse pe care le-a luat de pe rafturi şi i le-a înmânat anterior, fără să le plătească, ceea ce martorul a şi făcut pe fondul unei stări de temere, cauzând astfel un prejudiciu staţiei Rompetrol Murfatlar în valoare de 262 lei”, se arată în comunicat. 

Sursa citată menţionează că bărbatul a fost agresiv şi în maşina poliţiştilor care au fost chemaţi la caz. 

„Ulterior, atât în timpul deplasării cu autospeciala de poliţie cât şi la sediul Poliţiei Oraşului Murfatlar, le-a adresat ameninţări cu moartea şi cu acte de violenţă îndreptate asupra lor şi a membrilor de familie lucrătorilor de poliţie A. N. şi C. C. din cadrul Poliţiei locale Murfatlar, şi agentului de poliţie S. I.-S. din cadrul Poliţiei Oraşului Murfatlar, persoane aflate în exercitarea atribuţiilor de serviciu, fiind solicitate să intervină pentru aplanarea conflictului”, a mai transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Un bărbat i-a amenințat cu moartea pe polițiști

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un băiețel de trei ani are cancer la prostată. Îl putem ajuta

vin mart. 24 , 2023
Asociația Blondie a făcut azi, 24 martie, un apel emoționant pe rețelele de socializare. A cerut ajutor pentru un copil de trei ani care are cancer la prostată. „Când am cerut zbor pentru Victor, prima reacție a fost – sigur nu e o greșeală? Cum să fie cancer de prostată […]

V-ar putea interesa și: