Un bărbat părăsit de soție s-a spânzurat

Un bărbat părăsit de soție s-a spânzurat, duminică seara, în municipiul Constanța, pe strada Gheorghe Marinescu.

Informații neoficiale spun că este vorba despre un bărbat de 49 de ani. La sfârșitul lunii noiembrie, soția și copiii l-au părăsit, pentru ca era agresiv verbal cu ei și făcea scandal des. De atunci, bărbatul a sunat-o în multe rânduri pe soție și i-a spus că se va sinucide dacă nu revine la domiciliu. A făcut același lucru și azi, după care a întrerupt convorbirea. Soția nu a mai reușit să ia legătura cu el. A sunat la poliție, iar oamenii legii l-au găsit în apartament, spânzurat.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cum se circula luni dimineață în Constanța și județele învecinate

lun ian. 14 , 2019
Raportul Dispeceratului DRDP Constanța pentru data de 14 ianuarie 2019, ora 5:30, arată că pe majoritatea drumurilor din subordine se circula fără probleme deosebite. STAREA CAROSABILULUI Judetul Constanta: drumuri nationale : DN 38, DN 39, DN 22C – partial umed, in rest, uscat; Autostrazile A2 si A4 – partial umed; […]

V-ar putea interesa și: